Big Brother Αποχωρηση / House Of Fame Αποχωρηση : H Apoxwrhsh Toy 8emh Themicorn / 2 πραγματοποιήθηκε το βράδυ της παρασκευής (8/10) στον σκαϊ και τους παίκτες περίμενε ακόμη μία αποχώρηση.

Επεισοδιακά εξελίχθηκε το live στο big brother χθες παρασκευή 8/10 με μια αποχώρηση έκπληξη αλλά και τρομερή ανατροπή στους νέους . Οι επτά υποψήφιοι προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα ήταν ο στηβ . Αυτή είναι η παίκτρια που αποχώρησε στο αποψινό live. Το αγώνισμα του βέτο έφερε νικητή έναν νέο παίκτη, τον νάσο.μετά από πολλές συζητήσεις και ενώ φαινόταν. Στο big brother για άλλη μία εβδομάδα οι συμμετέχοντες κλήθηκαν να ψηφίσουν για τους συμπαίκτες τους που επιθυμούν να αποχωρήσουν.

Οι επτά υποψήφιοι προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα ήταν ο στηβ . Big Brother: Η πρώτη ψηφοφορία και η αποχώρηση που δεν
Big Brother: Η πρώτη ψηφοφορία και η αποχώρηση που δεν from 1.bp.blogspot.com
Live, ειδήσεις, βίντεο, φωτογραφίες για το big brother. Οι επτά υποψήφιοι προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα ήταν ο στηβ . Επεισοδιακά εξελίχθηκε το live στο big brother χθες παρασκευή 8/10 με μια αποχώρηση έκπληξη αλλά και τρομερή ανατροπή στους νέους . Τρεις δυνατοί παίκτες βρέθηκαν στην άβολη θέση της υποψηφιότητας για αποχώρηση αυτή την εβδομάδα, ο νίκος, η ευδοκία και ο στιβ. Big brother spoiler αποχωρηση 8/10: Το αγώνισμα του βέτο έφερε νικητή έναν νέο παίκτη, τον νάσο.μετά από πολλές συζητήσεις και ενώ φαινόταν. Στο big brother για άλλη μία εβδομάδα οι συμμετέχοντες κλήθηκαν να ψηφίσουν για τους συμπαίκτες τους που επιθυμούν να αποχωρήσουν. Αυτή είναι η παίκτρια που αποχώρησε στο αποψινό live.

Το αγώνισμα του βέτο έφερε νικητή έναν νέο παίκτη, τον νάσο.μετά από πολλές συζητήσεις και ενώ φαινόταν.

Επεισοδιακά εξελίχθηκε το live στο big brother χθες παρασκευή 8/10 με μια αποχώρηση έκπληξη αλλά και τρομερή ανατροπή στους νέους . Το αγώνισμα του βέτο έφερε νικητή έναν νέο παίκτη, τον νάσο.μετά από πολλές συζητήσεις και ενώ φαινόταν. Όπως ανακοίνωσε ο big brother, οι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι η σαμάνθα μίσοβιτς, η οποία θεώρησε πως συνέβη επειδή άρχισε να λέει την γνώμη . Οι επτά υποψήφιοι προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα ήταν ο στηβ . Αυτή είναι η παίκτρια που αποχώρησε στο αποψινό live. Τρεις δυνατοί παίκτες βρέθηκαν στην άβολη θέση της υποψηφιότητας για αποχώρηση αυτή την εβδομάδα, ο νίκος, η ευδοκία και ο στιβ. Live, ειδήσεις, βίντεο, φωτογραφίες για το big brother. Big brother spoiler αποχωρηση 8/10: 2 πραγματοποιήθηκε το βράδυ της παρασκευής (8/10) στον σκαϊ και τους παίκτες περίμενε ακόμη μία αποχώρηση. Στο big brother για άλλη μία εβδομάδα οι συμμετέχοντες κλήθηκαν να ψηφίσουν για τους συμπαίκτες τους που επιθυμούν να αποχωρήσουν.

Big brother spoiler αποχωρηση 8/10: Τρεις δυνατοί παίκτες βρέθηκαν στην άβολη θέση της υποψηφιότητας για αποχώρηση αυτή την εβδομάδα, ο νίκος, η ευδοκία και ο στιβ. Όπως ανακοίνωσε ο big brother, οι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι η σαμάνθα μίσοβιτς, η οποία θεώρησε πως συνέβη επειδή άρχισε να λέει την γνώμη . Στο big brother για άλλη μία εβδομάδα οι συμμετέχοντες κλήθηκαν να ψηφίσουν για τους συμπαίκτες τους που επιθυμούν να αποχωρήσουν. Το αγώνισμα του βέτο έφερε νικητή έναν νέο παίκτη, τον νάσο.μετά από πολλές συζητήσεις και ενώ φαινόταν.

2 πραγματοποιήθηκε το βράδυ της παρασκευής (8/10) στον σκαϊ και τους παίκτες περίμενε ακόμη μία αποχώρηση. Î'νατροπή στο Big Brother: Η αποχώρηση που δεν περίμενε
Î'νατροπή στο Big Brother: Η αποχώρηση που δεν περίμενε from thecaller.gr
2 πραγματοποιήθηκε το βράδυ της παρασκευής (8/10) στον σκαϊ και τους παίκτες περίμενε ακόμη μία αποχώρηση. Στο big brother για άλλη μία εβδομάδα οι συμμετέχοντες κλήθηκαν να ψηφίσουν για τους συμπαίκτες τους που επιθυμούν να αποχωρήσουν. Αυτή είναι η παίκτρια που αποχώρησε στο αποψινό live. Live, ειδήσεις, βίντεο, φωτογραφίες για το big brother. Οι επτά υποψήφιοι προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα ήταν ο στηβ . Όπως ανακοίνωσε ο big brother, οι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι η σαμάνθα μίσοβιτς, η οποία θεώρησε πως συνέβη επειδή άρχισε να λέει την γνώμη . Επεισοδιακά εξελίχθηκε το live στο big brother χθες παρασκευή 8/10 με μια αποχώρηση έκπληξη αλλά και τρομερή ανατροπή στους νέους . Big brother spoiler αποχωρηση 8/10:

Αυτή είναι η παίκτρια που αποχώρησε στο αποψινό live.

Live, ειδήσεις, βίντεο, φωτογραφίες για το big brother. 2 πραγματοποιήθηκε το βράδυ της παρασκευής (8/10) στον σκαϊ και τους παίκτες περίμενε ακόμη μία αποχώρηση. Οι επτά υποψήφιοι προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα ήταν ο στηβ . Τρεις δυνατοί παίκτες βρέθηκαν στην άβολη θέση της υποψηφιότητας για αποχώρηση αυτή την εβδομάδα, ο νίκος, η ευδοκία και ο στιβ. Το αγώνισμα του βέτο έφερε νικητή έναν νέο παίκτη, τον νάσο.μετά από πολλές συζητήσεις και ενώ φαινόταν. Επεισοδιακά εξελίχθηκε το live στο big brother χθες παρασκευή 8/10 με μια αποχώρηση έκπληξη αλλά και τρομερή ανατροπή στους νέους . Όπως ανακοίνωσε ο big brother, οι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι η σαμάνθα μίσοβιτς, η οποία θεώρησε πως συνέβη επειδή άρχισε να λέει την γνώμη . Στο big brother για άλλη μία εβδομάδα οι συμμετέχοντες κλήθηκαν να ψηφίσουν για τους συμπαίκτες τους που επιθυμούν να αποχωρήσουν. Big brother spoiler αποχωρηση 8/10: Αυτή είναι η παίκτρια που αποχώρησε στο αποψινό live.

Όπως ανακοίνωσε ο big brother, οι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι η σαμάνθα μίσοβιτς, η οποία θεώρησε πως συνέβη επειδή άρχισε να λέει την γνώμη . Live, ειδήσεις, βίντεο, φωτογραφίες για το big brother. Στο big brother για άλλη μία εβδομάδα οι συμμετέχοντες κλήθηκαν να ψηφίσουν για τους συμπαίκτες τους που επιθυμούν να αποχωρήσουν. 2 πραγματοποιήθηκε το βράδυ της παρασκευής (8/10) στον σκαϊ και τους παίκτες περίμενε ακόμη μία αποχώρηση. Τρεις δυνατοί παίκτες βρέθηκαν στην άβολη θέση της υποψηφιότητας για αποχώρηση αυτή την εβδομάδα, ο νίκος, η ευδοκία και ο στιβ.

Big brother spoiler αποχωρηση 8/10: Big Brother: Η πρώτη ψηφοφορία και η αποχώρηση που δεν
Big Brother: Η πρώτη ψηφοφορία και η αποχώρηση που δεν from 1.bp.blogspot.com
Όπως ανακοίνωσε ο big brother, οι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι η σαμάνθα μίσοβιτς, η οποία θεώρησε πως συνέβη επειδή άρχισε να λέει την γνώμη . Το αγώνισμα του βέτο έφερε νικητή έναν νέο παίκτη, τον νάσο.μετά από πολλές συζητήσεις και ενώ φαινόταν. Big brother spoiler αποχωρηση 8/10: Live, ειδήσεις, βίντεο, φωτογραφίες για το big brother. Οι επτά υποψήφιοι προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα ήταν ο στηβ . Αυτή είναι η παίκτρια που αποχώρησε στο αποψινό live. Στο big brother για άλλη μία εβδομάδα οι συμμετέχοντες κλήθηκαν να ψηφίσουν για τους συμπαίκτες τους που επιθυμούν να αποχωρήσουν. Επεισοδιακά εξελίχθηκε το live στο big brother χθες παρασκευή 8/10 με μια αποχώρηση έκπληξη αλλά και τρομερή ανατροπή στους νέους .

2 πραγματοποιήθηκε το βράδυ της παρασκευής (8/10) στον σκαϊ και τους παίκτες περίμενε ακόμη μία αποχώρηση.

Το αγώνισμα του βέτο έφερε νικητή έναν νέο παίκτη, τον νάσο.μετά από πολλές συζητήσεις και ενώ φαινόταν. Αυτή είναι η παίκτρια που αποχώρησε στο αποψινό live. Τρεις δυνατοί παίκτες βρέθηκαν στην άβολη θέση της υποψηφιότητας για αποχώρηση αυτή την εβδομάδα, ο νίκος, η ευδοκία και ο στιβ. Όπως ανακοίνωσε ο big brother, οι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι η σαμάνθα μίσοβιτς, η οποία θεώρησε πως συνέβη επειδή άρχισε να λέει την γνώμη . Οι επτά υποψήφιοι προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα ήταν ο στηβ . Live, ειδήσεις, βίντεο, φωτογραφίες για το big brother. Στο big brother για άλλη μία εβδομάδα οι συμμετέχοντες κλήθηκαν να ψηφίσουν για τους συμπαίκτες τους που επιθυμούν να αποχωρήσουν. 2 πραγματοποιήθηκε το βράδυ της παρασκευής (8/10) στον σκαϊ και τους παίκτες περίμενε ακόμη μία αποχώρηση. Επεισοδιακά εξελίχθηκε το live στο big brother χθες παρασκευή 8/10 με μια αποχώρηση έκπληξη αλλά και τρομερή ανατροπή στους νέους . Big brother spoiler αποχωρηση 8/10:

Big Brother Αποχωρηση / House Of Fame Î'ποχωρηση : H Apoxwrhsh Toy 8emh Themicorn / 2 πραγματοποιήθηκε το βράδυ της παρασκευής (8/10) στον σκαϊ και τους παίκτες περίμενε ακόμη μία αποχώρηση.. Το αγώνισμα του βέτο έφερε νικητή έναν νέο παίκτη, τον νάσο.μετά από πολλές συζητήσεις και ενώ φαινόταν. Επεισοδιακά εξελίχθηκε το live στο big brother χθες παρασκευή 8/10 με μια αποχώρηση έκπληξη αλλά και τρομερή ανατροπή στους νέους . Τρεις δυνατοί παίκτες βρέθηκαν στην άβολη θέση της υποψηφιότητας για αποχώρηση αυτή την εβδομάδα, ο νίκος, η ευδοκία και ο στιβ. Στο big brother για άλλη μία εβδομάδα οι συμμετέχοντες κλήθηκαν να ψηφίσουν για τους συμπαίκτες τους που επιθυμούν να αποχωρήσουν. Live, ειδήσεις, βίντεο, φωτογραφίες για το big brother.